Vi har  hjälpt folk att sova
gott sedan 2013

Fibertyngdtäcket Luna är framtaget och säljs av Novista of Sweden.

Novista har historiskt vänt sig uteslutande till vården med produkter som lindrar sömn-, stress- och orosproblem. Sedan 2013 har vi forskat, utvecklat och tillverkat medicintekniska hjälpmedel för att skapa en tryggare, lugnare och enklare vardag åt behövande och deras vårdgivare.

Under de senaste åren har sömnproblem, oro och stress blivit alltmer utbrett i samhället och konsumtionen av mediciner skjutit i höjden. Den utvecklingen är inte önskvärd och vi vill att fler ska använda tyngdtäcket för att komma till ro.

Sedan 2019 finns därför vårt tyngdtäcke Luna till förfogande för privatpersoner och företag. Beställ det själv, genom arbetsgivaren, via en privat vårdgivare eller via företagshälsovården.

Tyngdtäcket är förskrivningsbart genom region och kommun men för dig som inte kan få det utskrivet kan det finnas möjlighet att få ekonomisk hjälp genom arbetsgivaren.

 

Ett familjeföretag med djup kunskap.

Novista of Sweden är ett svenskt familjeföretag som består av ett team engagerade medarbetare som jobbar mot gemensamma mål under parollen: kunskap, trygghet och kvalitet. Vi har arbetsterapeuter med lång erfarenhet med i teamet.