Vi söker arbetsterapeut i Göteborg med omnejd

Är du rätt person får du (nästan) bo var du vill!

Novista of Sweden erbjuder dig som tycker om frihet under ansvar, ett stimulerande och socialt arbete där du har möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och ta egna initiativ i en slimmad organisation.

Som arbetsterapeut hos oss är du en kunskapskälla för våra samarbetspartners att ösa ur. Du förstärker ett redan starkt kunskapsorienterat företag vars kunder framförallt finns i offentlig- och privat vårdsektor samt i skolans värld. Våra medicintekniska hjälpmedel finns upphandlade i landsting och kommuner över hela landet och du ger deras arbetsterapeuter/hjälpmedelskonsulenter produktvisningar och utbildningar. Du gillar möten med människor, står ofta på mässor, agerar proaktivt, säljande, bokar och genomför möten i din region.

Tjänsten är dynamisk och ställer krav på god initiativförmåga och att du är självgående i vardagen. Som en av oss har du alltid nära kontakt med dina kollegor ute i landet och på huvudkontoret i Skummeslövsstrand. Vi är enkla att jobba med och har en god gemenskap där vi ger och får stimulans och motivation av varandra. På Novista har vi det trevligt på jobbet och alla är delaktiga i företagets utveckling.

Till dig som söker
Du måste vara examinerad arbetsterapeut med minst ett års arbetslivserfarenhet. Tjänsten kräver också att du har körkort samt talar och skriver god svenska. Har du dessutom tidigare erfarenhet av tyngdtäcken är det meriterande.

Känner du att det är dig vi söker?
Skicka in ditt CV till mig, madelen.kjell@novista.se läs mer om oss på www.novista.se
Du är också välkommen att ringa 0725-15 03 18 om du har några frågor kring tjänsten.

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande, sök direkt.

Våra produkter lindrar sömn-, stress- och orosproblem hos barn och vuxna.

Novista of Sweden är ett privatägt svenskt företag som sedan 2013 forskat, utvecklat och tillverkat medicintekniska hjälpmedel.

Vi är ett expansivt bolag med ett tiotal anställda. Fokus ligger på sinnesstimulerande, kognitiva hjälpmedel och i produktportföljen finns tyngdtäcken och tyngdvästar i olika utföranden och varianter. Novistas tyngdtäcken är patenterade.

Produkterna är upphandlade i nästan hela Sverige och skapar en tryggare, lugnare och enklare vardag åt behövande och deras vårdgivare.