Köp- och leveransvillkor

Köpvillkor

I de priser som visas i shopen ingår moms med 25%. Priserna gäller tills vidare.
Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar som kan vara ett resultat av externa och andra förändringar som står utanför vår kontroll, t ex momshöjningar, råvaruprisändringar, valutaförändringar och liknande omständigheter.
Beställningar som överstiger 2000 kronor sänds fraktfritt. På beställningar under 2000 debiteras fraktkostnad á 49 kr. Ingen expeditionsavgift.
För leveranser utanför Sverige tillkommer faktisk fraktkostnad enligt överenskommelse.
Efter att köpet genomförts erhåller du orderbekräftelse för din beställning. Du får också information om artikeln inte finns i lager, vilket kan medföra längre leveranstid.

Leveranstid
Normalt levereras varorna inom 3-4 arbetsdagar.

Betalning
Betalning sker genom Klarna och genom de betalsätt de erbjuder. Betalningsmottagare är Novista of Sweden AB, org. nr. 556556-5206. Betalning av levererade varor skall vara oss tillhanda inom 30 dagar. I vissa fall kan kreditprövning ske.

Personuppgifter / GDPR
Se vår policy.

Ångerrätt
Vi erbjuder inte ångerrätt för någon av våra produkter.
De produkterna vi säljer i vår e-butik är hjälpmedel som förväntas komma i direkt kontakt med huden, varför det är av yttersta vikt att vi kan garantera produkternas hygien. Det är av den anledningen inte möjligt för oss att erbjuda dig som kund möjligheten att ångra ditt köp efter det att produkten har lämnat vårt lager.

Reklamation & Garantivillkor
Novista lämnar givetvis garanti för tillverkningsfel/skador på alla våra produkter. Garantin omfattar ej omild behandling. För att garantin skall gälla måste alla skötselråd för produkten ha följts.

Om du önskar reklamera en produkt till oss kontaktar du kundservice på telefonnummer +46 (0) 431-49 13 10 eller e-post reklamation@novista.se med information om reklamationsorsaken. Följ sedan vidare instruktioner från oss.
Du måste lämna ett meddelande om felet ”inom skälig tid” efter det att du har upptäckt det. Om du reklamerar inom en månad räknas det alltid som att det skett i rätt tid.