Om Novista of Sweden i Skummeslövsstrand

Vi utvecklar medicintekniska hjälpmedel som lindrar sömn-, stress- och orosproblem.

Sedan 2013 har vi forskat, utvecklat och tillverkat medicintekniska hjälpmedel för att skapa en tryggare, lugnare och enklare vardag åt behövande och deras vårdgivare. Fokus ligger på sinnesstimulerande, kognitiva hjälpmedel och i produktportföljen finns tyngdtäcken och tyngdvästar i olika utföranden och varianter. Våra tyngdtäcken är patenterade.

Vårt svenska familjeföretag består av ett team engagerade medarbetare som jobbar mot gemensamma mål under parollen: kunskap, trygghet och kvalitet. Företagets grundare Sven-Inge Kjell, som verkat inom hjälpmedelsbranschen sedan tidigt 1980-tal, har byggt upp en kompetent organisation genom att bland annat dela med sig av sin enorma kunskap och erfarenhet. Vårt produktsortiment av medicintekniska produkter ökar i takt med efterfrågan och bidrar till företagets ständiga expansion.

Vi lever gott och väl upp till de höga krav som ställs inom dagens medicintekniska bransch. Vi står stolta bakom alla våra produkter gällande såväl god design och kvalitet som etik och miljö. Våra användare kan alltid känna sig trygga med våra premiumprodukter.

Nyfikna och nytänkande söker vi ständigt efter förbättringar tillsammans med våra samarbetspartners och användare. Vi är lyhörda, vakna och åtgärdar snabbt. Det är enkelt och tryggt att jobba med oss.

Prova oss gärna!